Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Hotel San Fermin*** FP, repülővel

Spanyolország, Costa del Sol, Benalmadena Útazonosító: 641563
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Program

1. nap

Budapest - Malaga

Utazás a menetrend függvényében, transzfer a tengerparti szállodába. Elhelyezés a San Fermin szállodában, mely Benalmadena egyik legkedveltebb részén, a strandtól 350 m-re található népszerű szálloda. Hatalmas kertjében felnőtt -és gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére, sportkedvelőket asztalitenisz, teniszpálya, fitneszterem várja a szálloda területén. A szálloda szobái telefonnal, hajszárítóval,műholdas plazma TV-vel felszereltek.

Benalmadena, a Costa del Sol elsőszámú üdülőhelyeinek egyike. A hangulatos Puerto Marinán a látogatókat kaszinó, számos étterem, bár és diszkó várja. A közeli Calamorro hegy tetejére, ahonnan csodás kilátás nyílik Gibraltárra libegővel juthatnak fel, és szép időben akár még Marokkó partjai is láthatók.

2. nap

Egésznapos kirándulás Granadába ( helyszíni fizetés ellenében fakultatív programként foglalható 90 EUR/fő)

Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva láthatják a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet, az Oroszlános udvart, barangolhatnak a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. Szabadidő az óvárosban.

3.nap

Egésznapos kirándulás Gibraltárba ( helyszíni fizetés ellenében fakultatív programként foglalható 79 EUR/fő)  

Az egésznapos kirándulás során minibusszal jutnak el a Gibraltári Nemzeti Parkba, megtekinthetik a mór erőd romjait, a Szent Mihály barlangot, az Európa-pont kilátótól pedig Afrika panorámájában gyönyörködhetnek. A szabadidejüket a 6 négyzetkilométeres, brit fennhatóság alatt álló területen vámmentes vásárlásokra fordíthatják.

4.nap

Fakultatív kirándulás Tangerbe ( helyszíni fizetéssel- 145,00 EUR/fő)

A korai reggelit követően áthajózás Afrikába, a Gibraltári-szoros marokkói oldalára. Tanger kikötőváros elvarázsolja a látogatókat, a nyüzsgő souk-ok roskadoznak a fűszerektől, textil-és kézműves termékektől. Séta a város ősi sikátoraiban, a csempékkelgazdagon díszített fehér épületek között, egészen a Kasbah-ig, azaz a bazárig. Egy hangulatos étteremben helyi különlegességekből összeállított ebédet fogyaszthatnak el. Szabad programot követően visszahajózás Spanyolorzágba, érkezés a szállodába az esti órákban.

5. nap

Sevilla egész napos fakultatív kirándulás ( helyszíni fizetéssel - 80,00 EUR/fő)

Andalúzia fővárosával az ismerkedés a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Láthatják a spanyol gótika remekének számító katedrálist, benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett a rendelkezésre álló szabadidőben ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben!

6.nap

Cordoba- egész napos fakultatív kirándulás ( helyszíni fizetéssel - 80,00 EUR/fő)

Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatják a Mezquitat. Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

7.nap

Szabad program, pihenés a tengerparton

8. nap

Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás menetrend szerint a délelőtti órákban

A programok sorrendje változhat.

Tudnivalók

  • Utazás:közvetlen menetrend szerinti járattal
  • A díj tartalmazza a 20 kg-os feladható poggyászt
  • Elhelyezés:San Fermin szálloda, Benalmadena
  • Ellátás: büfé félpanzió

A díjak a belépőket tartalmazzák.

Fakultatív programok helyszíni fizetéssel

Egésznapos kirándulás Sevilla-ba :

80 EUR/fő
Egésznapos kirándulás Cordoba-ba: 80 EUR/fő
Egésznapos kirándulás Tangerbe(Marokkó) ebéddel:

145 EUR/fő

Egésznapos kirándulás Granadába:

90 EUR/fő

Egésznapos kirándulás Gibraltárba:

79 EUR/fő

A díjak a belépőket tartalmazzák.

Szolgáltatások

  •  A 316 szobás szállodában 24 órás recepció, felújított büféétterem, bár, csomagszoba, rendezett, kb. 4000 négyzetméteres kert várja a vendégeket. A felfrissülésről egy felnőtt és egy gyermekmedence gondoskodik. A medence mellett a napozóágyak és a strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe. A sportok kedvelőit asztalitenisz, teniszpálya, sportpálya, fitneszterem és billiárdterem, a gyermekeket játszótér és miniklub várja (főszezonban). Minden korosztály igényeit kielégítő, különféle szórakoztató programokon vehetnek részt vendégeink. A WIFI-kapcsolat a szálloda közösségi helységeiben ingyenesen használható. 

Elhelyezés:

  • Standard, légkondicionált, kétágyas, maximum 1 gyermek részére pótágyazható szobákban, amelyek telefonnal, hajszárítóval és műholdas LCD televízióval felszereltek. Széf és mini hűtőszekrény szabad kapacitás függvényében, helyszíni térítés ellenében kérhető a recepción. 

Ellátás:

  • Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben.

Benalmadena egyik legkedveltebb részén, a Torre Barmeja strandtól kb. 350 méterre található népszerű, családbarát szálloda. Az üdülőtelepülés üzletei és szórakozóhelyei a hoteltől sétatávolságra elérhetők. A szálloda domboldalon található. 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-13 - 2024-09-20 7 éj 2 ágyas standard szoba Félpanzió 399.900 Ft Ft/fő, Félpanzió, BUD
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok