Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2025

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2025

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2025

magyar idegenvezetővel

Részletek

Advent Prágában 3 nap/2 éj

Csehország, Prága, Prága Útazonosító: 642460
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Leírás

Szakadjunk el a hétköznapoktól, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva töltsük együtt a felkészülést a karácsonyra, a már ünneplőbe öltözött Prága bájos, szépen díszített, fénypompával büszkélkedő városában.  Az ünnepi hangulat széppé teheti ezt a pár napot!  Adventi vásárok, varázslatos látnivalók várják Önöket az adventi forgatag bűvöletében!

Utazás: autóbusszal

Szállás: szálloda 3*, Prága 6.kerületében, kíváló közlekedési lehetősággel

Ellátás:  svédasztalos reggeli, 1 svédasztalos vacsora hajókázással a Moldván
(igény szerint 1 fakultatív vacsora az első este a szállodában),  

Fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, BAH csomópont, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár

Időpont: 2024.12.06 - 12.08.

1. nap: Budapest - Prága
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Kora délután a „száztornyú városba” érkezésünk után városnéző sétára indulunk a prágai várban. Felfedező utunkat a strahovi kolostornál kezdjük, majd elsétálunk a Loretói Szűz Mária templomhoz, és a Cernín-palotához. Miután az Érseki és a Schwarzenberg Palota mellett elhaladtunk, eljutunk a gótikus Szent Vitus székesegyházhoz, amelynek a tornyából csodás kilátás nyílik a városra. A Hradzsin és a Szent Vitus hatalmas katedrálisa, a Királyi Palota, a Szent György Bazilika és a hangulatos, keskeny, ódon Aranyművesek utcája - ahol a régmúlt időkben cégmesterek dolgoztak - felejthetetlen élményt nyújt. A város a karácsonyra készülődve színes fényekben pompázik, karácsonyfák és helyi ételek, italok illata lengi be a tereket. Fakultatív vacsora lehetőség a szállodában.

2. nap: Prága és a karácsonyi vásár
Reggeli után napunkat az Óváros nevezetességeinek - mely az UNESCO világörökség része - és a csodás karácsonyi vásárnak szenteljük. Gyalogos városnézésünk alatt elsétálunk a Károly-hídig, majd azon átkelve érkezünk meg a gyönyörű Óváros térre. Az Óvárosi téren található a város egyik büszkesége, a középkori csillagászati óramű, az Orloj, az Óvárosi Városháza és Husz János szobra. Az óra minden egész órában apostolszobrokkal és harangjátékkal örvendezteti a járókelőket. A tér ékességeként itt áll a Tyn templom, amely aszimmetrikus homlokzatával adja a tér egységes képét. A nap hátralévő részében megvásárolhatjuk a családnak szánt ajándékokat és élvezhetjük a helyi ételek és italok fenséges ízét. A szívet melengető vásárban ajándékok, karácsonyi díszek, cseh kristály és kézműves termékek széles választékát kínálják. Gasztronómia fellegvára, helyi ételeket, italokat, sört, forralt bort), mézlikőrt (medovina) vagy grogot ajánlanak, körítve a kivilágított, színes fényekben pompázó környezetben. Este a folyóról újra rácsodálkozhatunk a fényekben úszó városra, vacsorával összekötött élmény hajókázás vár minket. (Kérjük a foglalással egyidőben jelezni az igényt, díja svédasztalos vacsorával 10 000 Ft/fő). Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre. 

3. nap: Prága- Cesky Krumlov
Reggeli után elbúcsúzunk e csodás várostól, majd hazaindulunk Budapestre. Utunk Český Krumlovba, az ódon hangulatú, lenyűgöző, ünnepi köntösbe öltözött dél-cseh városkába vezet, mely felemelő látványa az adventi hangulat mellett, a régmúltat idézi. A fenséges vár udvarain árusok és vásárlók zsivaja hívogat a díszítésekkel, punccsal és karácsonyi édességekkel tarkított karácsonyi vásárra. Szabadidő után ünnepi hangulattal feltöltődve utazunk tovább, majd a késő esti órákban érkezünk Budapestre.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

ADVENT - ARANY PRÁGA 3 nap/2 éj

ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!

Időpontok reggelivel
12.06-12.08. 69 900 Ft (179 EUR)

 
 

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban társítással.
Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő (77 EUR/fő)
Vacsora felár: 8 900 Ft/fő/1 vacsora (23 EUR/fő)

Kötelezően fizetendő költségek:
Audio-guide: 1800 Ft/fő (5 EUR/fő)
Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő):  10 EUR/fő

Belépők és egyéb felárak:  
Moldvai hajókázás svédasztalos vacsorával: 10 000 Ft/fő (26 EUR/fő) - italfogyasztás nélkül (a foglalással egyidőben szükséges jelezni)

Prágai vár: kb. 450 CZK

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-06 - 2024-12-08 2 éj Társítható Reggeli 69.900 Ft Ft/fő reggelivel, előfoglalási ár visszavonásig
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok