Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Kalandozás Szingapúrban és Malajziában pihenéssel Langkawi szigetén

Malajzia, Körutazás Malajziában, Körutazás Malajziában Útazonosító: 651569
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Kombinált nyaralás, Kultúra és történelem, Körutazás, Természeti csodák, Üdülés - nyaralás
Leírás

Szingapúr futurisztikus metropolisza, Kuala Lumpur modern és régi arca, Malacca gyarmati emlékei, a Batu barlangok hindu szentélyei, Taman Negara őserdeje, a Cameron-felföld teaültetvényei, Penang templomai, Langkawi strandjai egy felejthetetlen utazásban!

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 50 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 25 000 Ft/fő

 

 

Dátum: 2025. január 14 – 29.

Időtartam: 16 nap / 13 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 13 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 13 reggeli, 1 ebéd, 3 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Kalandozás Szingapúrban és Malajziában pihenéssel Langkawi szigetén ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: Szingapúr

Elutazás Budapestről a délutáni órákban, dubaji átszállással utazás Szingapúrba. Érkezés másnap helyi idő szerint kora délután, transzfer a repülőtérről a szállodába. Pihenés, szabad program, akklimatizálódás a hosszú út után, majd esti hajózás a Szingapúr folyón a városállam esti-éjszakai fényeiben. Szállás Szingapúrban (2 éj).

 

3. nap: Szingapúr reggeli

Délelőtt Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a városállam jelképénél, a félig oroszlán félig hal testű teremtmény szobránál a Merlion parkban, a kínai negyedben a Thian Hock Keng templomnál, majd a muszlim Kampong Glam városrészben. Késő délután a Gardens by the Bay izgalmas világát fedezzük fel, megismerkedhetünk 5 kontinens 9 különböző kertjének növényvilágával, sétálhatunk függőhidakon az esőerdők dzsungele fölött, és megcsodálhatjuk, ahogy a „szuperfák” életre kelnek az este beköszöntével.

 

4. nap: Malacca reggeli

Reggeli után a Szingapúrt Malajziával összekötő Second Link hídon át utazás a malajziai Malaccába. Malacca gazdag történelmi öröksége révén az UNESCO Világörökség része. Városnézés keretében ismerkedünk gyarmati és kínai emlékeivel: a Porta de Santiago erőddel, a főtér színes épületeivel, a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templommal és a Jonker Street látnivalóival. A városnézést követően transzfer a szállodába, szabad program. Szállás Malaccában (1 éj).

 

5. nap: Kuala Lumpur reggeli

Reggel elhagyjuk Malaccát és továbbutazunk Kuala Lumpurba, ahol félnapos panoráma-városnézés során fedezhetjük fel a fő látnivalókat: a Királyi Palotát, a régi Jamek-mecsetet és a modern Nemzeti Mecsetet, a Nemzeti Emlékművet, Abdul Samad Szultán épületét és a Függetlenség teret a Petronas ikertornyok csodás látványával. A program után elfoglaljuk a szállásunkat Kuala Lumpurban (1 éj).

 

6. nap: Batu-barlangok, Taman Negara reggeli, vacsora

Utazás tovább Taman Negarába, útközben látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Délután érkezünk meg a Taman Negara Nemzeti Parkba, a Föld egyik legidősebb esőerdejébe, a szálláshelyünkre. Szabadidő, vacsora a szállodában, majd sötétedés után vezetett sétára indulunk a dzsungelben, hogy ismerkedjünk a Taman Negara éjszakai élővilágával. Szállás a Taman Negara Nemzeti Parkban (2 éj).

 

7. nap: Taman Negara reggeli, ebéd, vacsora

A napot a Taman Negara Nemzeti Park felfedezésével töltjük: az érintetlen esőerdő 10,000 növényfaj, 675 madárfaj, 270 hüllőfaj, 250 féle édesvízi hal and 200 féle emlős otthona. Délelőtt dzsungeltúra a Teresek hegy kilátópontjaihoz, majd a világ egyik leghosszabb lombkorona sétányát fedezhetjük fel. A 40 méter magasan épített 530 méter hosszú függőhidakról ismerkedhetünk a Taman Negara növény- és állatvilágával. Az ebédet követően hajókirándulásra indulunk a Tahan folyón, útközben többek között madarakat, makákókat, kígyókat figyelhetünk meg. Rövid sétával érjük el a Lata Berkoh vízesést, ahol lehetőség nyílik egy kis pihenésre, fürdőzésre is. Hajóval utazunk vissza a szállodába, vacsora.

 

8. nap: Cameron-felföld reggeli

Délelőtt útnak indulunk a Cameron-felföld felé. Az 1885-ben Sir William Cameron által felfedezett felföld népszerű nyaralóhely a helyi és a külföldi utazók körében is. Útközben kóstolóval egybekötött látogatást teszünk egy teaültetvényen, illetve egy gyümölcs- és zöldségpiacon. Élvezzék az élénk színeket, a mesés hegyvidéki tájat, a kellemesen hűvös levegőt az esőerdő párás fülledtsége után! Szállás a Cameron-felföldön (1 éj).

 

9. nap: Cameron-felföld, Penang reggeli

Reggeli után indulunk tovább Penang felé. Útközben ellátogatunk Kuala Kangsar királyi városába, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah-palotánál. A következő megállónk a Bukit Merah Orángutánrezervátum lesz – ez egy mesterséges sziget, ahol elsősorban sérült orángutánokról gondoskodnak, melyeket felépülésük után visszaengednek a természetbe. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetownban (2 éj).

 

10. nap: Georgetown reggeli

A mai napon az UNESCO Világörökség Listás Georgetownvárosát fedezzük fel. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si-templomban, a régi idők életformáját idéző, elsősorban betelepült külföldiek által lakott Chew Jetty városrészben, a peranakán kínaiak örökségét bemutató Peranakan Mansion Múzeumban, továbbá láthatják a Cornwallis erődöt, a Harmónia utcájának thai és burmai templomait és a kínai mesteremberek munkáját dicsérő díszes Khoo Kong Si házat. A nap további részében szabad program.

 

11. nap: Langkawi reggeli

Reggel transzfer a kikötőbe, kb. 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, transzfer a szállodába, délután szabad program. Szállás Langkawin (4 éj).

 

12-14. nap: Langkawi reggeli

Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

 

15-16. nap: Kuala Lumpur reggeli, vacsora

A déli órákban transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. Délután városnézésre indulunk a közeli Putrajayába, az ország adminisztratív fővárosába. A ’90-es években épült várost monumentális méretű, modern épületek, látványos hidak, hatalmas kertek jellemzik. Megnézzük a rózsaszínkupolás Putra-mecsetet, a maláj miniszterelnöki hivatalnak otthont adó Perda Putra épületét, a Seri Wawasan hidat, hajózunk a Putrajaya-tavon és felfedezzük a Putrajaya Botanikus Kertet is. Vacsora Putrajayában, majd este visszautazás a repülőtérre, éjszaka utazás dubaji átszállással Budapestre, érkezés másnap a kora délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

 

Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 279 000 2 2 558 000
Repülőtéri illeték kb. 192 000 2 384 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 942 000

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 192 000 Ft/fő, szállás 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 420 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 1 239 000 Ft/fő
3 ebéd felára Langkawin, a tengerparti nyaralás alatt: 39 000 Ft/fő
4 vacsora felára Langkawin, a tengerparti nyaralás alatt: 69 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 50 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 25 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk. A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-14 - 2025-01-29 13 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 1.229.000 Ft Ft/fő;10.14-ig előfoglalási kedvezmény
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok