Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Látogatás az Emirátusokban és Mauritius szigetén, tengerparti pihenéssel - csoportos utazás

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 657323
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Fakultatív program lehetőség, Kombinált nyaralás, Körutazás+Nyaralás, Városnéző programok
Leírás

Ízelítő két emírség, Dubaj és Abu-Dzabi látnivalóiból és szigettúrákkal kiegészített kellemes pihenés a mesés Mauritius szigetén! A világ leggyorsabb liftjével repülünk fel a rekordmagas Burdzs Kalifa tetejére, szemügyre vesszük Dubajt a Palm Tower 360 fokos panorámát kínáló kilátójából, megnézzük a lenyűgöző Zayed sejk-mecsetet, kirándulunk az Unesco Világörökség listás El-Ajn oázisvárosba, felfedezzük a mauritiusi Pamplemousses Botanikus Kert izgalmas növényilágát, Chamarel hét színű földjét, és élvezzük a mesés Indiai-óceánt! Nincs mesésebb télutó!

 

Előfoglalási kedvezmény:

4 hónappal indulás előtt: 45 000 Ft/fő

3 hónappal indulás előtt: 30 000 Ft/fő

 

Dátum: 2025. február 28 – március 9.

Időtartam: 10 nap/8 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 5, ill. 7 óra odaúton, 12 óra visszaúton

Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 3 reggeli és 1 ebéd az Emirátusokban, félpanzió Mauritiuson

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 16 fő

 

Látogatás az Emirátusokban és Mauritius szigetén, tengerparti pihenéssel ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Utazás Dubajba

Délutáni indulás Budapestről, érkezés Dubajba késő este. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Szállás: Dubajban (3 éj).

 

2. nap: Dubaj

Reggeli után egész napos városnézésre indulunk Dubajban, az Emirátusok ultramodern nagyvárosában. Sétát teszünk a történelmi Bastakiya negyedben, körbenézünk a híres fűszer- és aranypiacon, megállunk egy fotóstop erejéig a Dzsumeira-mecsetnél, a 7 csillagos Burj al Arab szállodánál és a The Frame (A Képkeret) mellett, szemügyre vesszük Dubajt és a híres Pálma-szigetet a híres Palm Tower 360 fokos panorámát kínáló, 52. emeleti kilátójából, majd a világ leggyorsabb liftjével „felrepülünk” a rekordmagas Burdzs Kalifa 124. emeletére is. A programsor a Dubaj Mallban zárul, ahol lehetőség nyílik vásárlásra, ill. megtekinthetjük a fényjátékkal kísért zenélő szökőkút nagy népszerűségnek örvendő produkcióját.

 

3. nap: Abu-Dzabi, El-Ajn

Kora reggeli indulás Abu-Dzabi emírségbe, melynek azonos nevű, elegáns fővárosában megnézzük a monumentális, hófehér Zayed Sejk-mecsetet, majd továbbutazunk az emírség oázisvárosába, az Unesco Világörökség Listájára is fölkerült El-Ajnba. Ismerkedés a 7 oázis köré épült várossal és környékével, főbb látnivalók: a történelmi Al Jahidi-erőd, a 147 000 datolyapálmával büszkélkedő, patakok szabdalta El-Ajn Oázis, Green Mubazzarah Park, a Jebel Hafeet lábánál található termálforrások, végezetül egy tevepiac. Útközben ebéd a városban, a program végén utazás vissza Dubajba, a szállodába.

 

4. nap: Mauritius

Kora reggel transzfer a repülőtérre, utazás Mauritiusra. Érkezés délután, transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása, pihenés. Vacsora és szállás: Mauritius (5 éj).

 

5. nap: Tengerparti pihenőnap

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

6. nap: Mauritius – déli szigetkör

A mai napon a sziget déli felében kalandozunk: megnézzük a Curepipe városa melletti Trou aux Cerfs vulkáni krátert, melynek pereméről 360 fokos kilátás nyílik a környékre, majd folytatjuk utunkat a hindu vallású mauritiusiak körében szent tóként tisztelt Grand Bassin (más néven: Ganga Talao) krátertóhoz. A helyi hinduk úgy tartják, kapcsolat áll fenn a Ganga Talao és India szent folyója, a Gangesz között. A tavat hindu templomok és szobrok veszik körül, utóbbiak közül kiemelkedik a 33 m magas Síva isten szobra. Kóstolóval egybekötött látogatás egy rumlepárlóban, végezetül egy hajómodellgyárba kukkantunk be. Érkezés a szállodába kora délután, a nap további részében szabad program.

 

7. nap: Tengerparti pihenőnap

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton vagy fakultatív program.

Egész napos fakultatív katamarántúra Île aux Cerfs szigetére, magyar idegenvezetővel, retúr transzferrel, ebéddel, korlátlan italfogyasztással felár ellenében (min. 12 főtől).

A sziget keleti partvonala mentén hajózás a megkerülhetetlen Île aux Cerfs-re, megálló a lagúnában, snorkelling lehetőséggel. Barbecue-ebéd a hajón, majd rövid pihenő Île aux Cerfs gyönyörű, fehérhomokos tengerpartján. Délutáni visszaérkezés a szállodába.

8. nap: Tengerparti pihenőnap

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton vagy fakultatív program vagy fakultatív program.

La Vanille Park, Bois Cheri Teaüzem és Saint Aubin Birtok – egész napos kirándulás magyar idegenvezetővel, ebéddel, felár ellenében (min. 12 főtől).

Látogatás a sziget délvidékének szívében! Teakóstolóval egybekötve ismerkedünk a teakészítés folyamatával a Bois Chéri Teaüzemben, majd sétát teszünk a La Vanille Természetvédelmi Parkba, ahol pálmafák és óriás bambuszok adnak árnyékot több száz nílusi krokodilnak és óriásteknősnek. Ezután a Saint Aubin Birtokra látogatunk, ahol vaníliaültetvény, trópusi kert flamingóvirágokkal, egy régi rumlepárló és egy csodálatos, 19. századi gyarmati kúria fogadja az ideérkezőket. Hagyományos mauritiusi ebédet fogyasztunk el, majd továbbutazunk a sziklás, hatalmas hullámok mosta Gris Gris partszakaszra. Fürdeni nem tanácsos erre, a látvány azonban magával ragadó lesz!

 

9-10. nap: Mauritius - északi szigetkör

Reggel pihenő a tengerparton, majd déltájban kijelentkezés a szállodából, és búcsúkirándulás keretében ismerkedés Mauritius északi vidékével. A sziget fővárosában, Port Louis-ban több látnivaló is vár ránk: a központi piac, ahol a kozmopolita város minden kultúrája képviselteti magát, az Adelaid-erőd, a 18. századi Château de Labourdonnay épülete és parkja (gyümölcskóstolóval), a különlegesen szép Kaylasson tamil templom és a színes esernyőkkel fedett, hangulatos Le Caudan sétány. A gazdag egzotikus növénykollekciójáról híres Pamplemousses Botanikus Kert a következő állomásunk, majd az egykori halászfaluba, a vörös tetős templomáról híres Cap Malheureux-be látogatunk el.
A program végeztével transzfer a repülőtérre, dubaji átszállással hazautazás. Éjszaka a repülőn, érkezés Budapestre kora délután.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Katamarántúra

 Île aux Cerfs katamarántúra ebéddel, magyar idegenvezetővel (min. 12 fő)

65000
La Vanille Park

La Vanille Park, Bois Cheri Teaüzem és Saint Aubin Birtok ebéddel, magyar idegenvezetővel (min. 12 fő)

65000
Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 099 900 2 2 199 800
Repülőtéri illeték kb. 194 000 2 388 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 587 800

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték 194 000 Ft/fő, szállás 8 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: felárak és fakultatív programok díja, borravalók** (helyszínen fizetendő, kb. 45 EUR/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 370 000 Ft/fő

tengerre néző felnőtt lakosztály felára Mauritiuson, kétágyas elhelyezéssel: 99 000 Ft/fő/5 éj

magyar nyelvű idegenvezetővel induló csoportos fakultatív program:

- Île aux Cerfs katamarántúra ebéddel, magyar idegenvezetővel (min. 12 fő): 65 000 Ft/fő

- La Vanille Park, Bois Cheri Teaüzem és Saint Aubin Birtok ebéddel, magyar idegenvezetővel (min. 12 fő): 65 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 4 hónappal az indulást megelőzően 45 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 30 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk. A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-02-28 - 2025-03-09 8 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 1.054.900 Ft Ft/fő; 10.28-ig előfoglalási kedvezmény
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok